Dette er tekstversionen af Praksisklinik - Sydvestjysk Sygehus
Klik her for at komme til den grafiske version af Praksisklinik - Sydvestjysk Sygehus

Forside - Om sitet - Læs op - Sitemap


Praksisklinik - Sydvestjysk Sygehus


Velkommen til Praksisklinikken

Mustafa og Ninna til hjemmeside

Velkommen til Praksisklinikken på Sydvestjysk Sygehus. Klinikken åbnede i sommeren 2018. Som patient vil du primært møde speciallæge Mustafa Habes og sygeplejerske Ninna Pedersen.   

 

OBS! Klinikken holder lukket i uge 37

Praksisklinikken holder lukket fra den 9. til den 13. september - begge dage inklusiv. Patienter henvises til læge Morten Bruun, Skolebakken 64, 6700 Esbjerg, tlf. 75 13 46 93.
Kontakt til Morten Bruun gælder kun akutte henvendelser. HUSK: Recepter på vanedannende medicin skal fornyes i Praksisklinikken før uge 37.

Influenzavaccination tilbydes i år fra 1/11-19

 

Egen læge på et sygehus - kan man det?

Ja! Praksisklinikken Sydvestjysk Sygehus er en almen lægepraksis med lokaler på Sydvestjysk Sygehus. For vores patienter er vi som et lægehus, hvor man har sin praktiserende læge. Region Syddanmark har i januar 2018 fået godkendelse af Sundheds- og Ældreministeriet til at drive en almenmedicinsk klinik på Sydvestjysk Sygehus i op til seks år.

Formålet med klinikken er både at bidrage til sikring af lægevalget i Esbjerg samt at afprøve nye måder at organisere praksisdriften på og optimere det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde omkring patienterne på.
 

Velkommen til hjemmesiden

Her finder du informationer om praksisklinikken, hvor du blandt andet kan finde praktiske informationer, læse om undersøgelse og behandling, finde priser på ydelser der ikke er dækket af det gule sundhedskort og meget mere. Benyt menuen til venstre for at finde den information, du leder efter.


Nyt fra Praksisklinikken

Praksisklinikkens faste læge, Elsemarie Døssing, har fået nyt job og har derfor sin sidste arbejdsdag i klinikken fredag den 28. juni.
Den 1. juli overtager læge Mustafa Habes som fast læge i Praksisklinikken. Han kender en del til Praksisklinikken, da han har været tilknyttet som vikar.
Praksisklinikkens øvrige kendte personale fortsætter som hidtil. 

Praksisklinikken har fået mulighed for at tilgå sygehusets journal. Du vil derfor få udleveret en samtykkeerklæring ved din næste konsultation.

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk